NIEUWS

EO Visie over hun betrokkenheid bij de Nationale Synode

Een van de partners van de Nationale Synode is de Evangelische Omroep. Deze week besteedt het blad van de EO, EO Visie dan ook aandacht aan de Nationale Synode. Eindredacteur van Radio 2, 4 en 5 bij de EO, Peter Grasmeijer, vertelt over de betrokkenheid van de omroep bij de Nationale Synode en geeft antwoord op de vraag waarom de EO betrokken is bij de organisatie.

De EO is in de persoon van Peter Grasmeijer vertegenwoordigd in de Stuurgroep.

De EO is in de persoon van Peter Grasmeijer vertegenwoordigd in de Stuurgroep.

Grasmeijer, zelf lid van de stuurgroep: “Ik zie het als onze opdracht om het geloof uit te leven en bruggen te bouwen. Via de ons gegeven expertise en mogelijkheden in de media kunnen we veel mensen hierbij betrekken en ze laten delen in deze hoopvolle beweging binnen de kerken.”

De eindredacteur gaat verder in op vragen over het hoe en waarom van de Nationale Synode, de betrokkenheid van de EO als mediapartner en de wijze waarop de omroep er aandacht aan besteedt. “Naast het inhoudelijk meedenken over het programma zal Andries Knevel het debat leiden en zullen we er in onze programma’s op Radio 5 (Door de Wereld, Andries Radio, Leef je Geloof) en op Eoradio5.nl aandacht aan geven. Via de EO Geloven-portal (EO.nl/geloven) zullen we het programma middels een stream toegankelijk maken. En in samenwerking met Zendtijd voor Kerken zal er op radio en televisie een kerkdienst worden uitgezonden.

Bekijk het gehele artikel hier.

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *