NIEUWS

Nationale Synode live te volgen op web en tv

De Nationale Synode op vrijdag 10 en zaterdag 11 december in Dordrecht is live te volgen via internet en het themakanaal Spirit24. Dat meldt Zendtijd voor de Kerken op haar website.

De Nationale Synode is erop gericht om met christenen uit alle kerken en geloofsgemeenschappen op zoek te gaan naar wat hen bindt.

De openingsbijeenkomst op vrijdag 10 december en de de sluitingsbijeenkomst op zaterdag 11 december zijn via een live-internet stream rechtstreeks te volgen via de website van Zendtijd voor Kerken. Daarnaast zijn de bijeenkomsten te zien op het digitale themakanaal Spirit 24. Vrijdag 10 december 2010 vanaf 13.00 uur. Zaterdag 11 december 2010 vanaf 13.30 uur.

Bert de Jong, projectleider van de Nationale Synode: “Na alle jaren waarin we ons vooral hebben gefocust op de verschillen, is het nu tijd om te kijken naar wat ons samenbindt. We willen niet de verschillen benadrukken, maar juist kijken hoe we elkaar als kerken kunnen vinden en vasthouden. Tijdens de synode ontmoeten mensen en kerken elkaar rondom het evangelie.

1 comments
  • Een bericht schrijven

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *