NIEUWS

Na een dag 5.000 bezoeken op nationalesynode.nl

Een dag na de lancering van www.nationalesynode.nl zijn 5.000 bezoeken geregistreerd. De meeste aandacht van de bezoekers gaat uit naar de credotekst en de geanimeerde presentatie van de stuurgroep.

Dit blijkt uit een bestudering van de statistieken. Gemiddeld blijven bezoekers een kleine vijf minuten hangen op de website. Ook worden gemiddeld vijf verschillende pagina’s op de site bekeken.
Na een dag heeft een kleine tien bezoekers gereageerd op de credotekst, ook zijn er in de Ideeënbus op het forum nieuwe discussies gestart. Ondermeer over de naam van de Nationale Synode en de Credotekst.
De redactie van nationalesynode.nl ontvangt graag reacties, tips of aanbevelingen over de website. Deze zijn achter te laten op het forum, bij het onderwerp: website of te e-mailen naar info@nationalesynode.nl

2 comments
  • Jan Postma, 64 jaar, lid van de Geref. kerken vrijgemaakt. Dat ik dit nog meemaken en hoop dat alle kerken mee gaan doen in 2010!

    Samengevat is mijn stelling: kijken naar wat ons bindt en niet wat ons scheidt of zou kunnen gaan scheiden.

    J.Postma, Beugel 96 8447 AH Heerenveen

  • Jezus droeg ons op om ‘het koninkrijk van God te stichten ,niet geinstitutionaliseerde ‘kerken’. Wel, wat beschreven staat in ‘handelingen der apostelen’ die de opdracht van hun lerarr Jezus gingen uitvoeren tw het stichten van de eerste christelijke gemeente, die uitging van eenheid in verscheidenheid en gemeenschapszin, en rechtvaardige verdeling van geld, goederen en bezittingen. Dat is wat een synode in Nederland en internationaal een synode wereldwijd van alle wel en niet gelovigen zouden moeten organiseren. Want i n het Koninkrijk van God’ is plaats voor iedereen ongeacht diens geloof en of ongeloof (atheisten). Zelfs zij geloven en wel in evolutie! Zie mijn boek ‘Geloof in een duurzame wereld’ een apart hoofdstuk over Kerk en Koninkrijk van God, en de realisatie ervan. vr.gr co meijer te schoorl nh. Dus beste broeders enj zusters; een synode voor ‘een betere mens en wereld’ en zonder de muren van de kerk….of wel .. een kerk zondert grenzen.

  • Een bericht schrijven

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *