NIEUWS

Nationale Synode geeft magazine Dordt! uit

UTRECHT – Bij de opening van de Nationale Synode 2013 op 25 en 26 oktober in Dordrecht zal de glossy Dordt! verschijnen.
Nationale Synode Glossy
Het magazine, dat wordt uitgegeven door de Stichting Nationale Synode, zoekt naar het antwoord op de vraag hoe relevant eenheid onder christenen in Nederland nu eigenlijk is. Het blad, dat zo’n tachtig pagina’s zal tellen, laat zowel betrokkenen, eenheidsadepten, critici als volstrekte buitenstaanders aan het woord. De redactie zit ook zelf niet stil en hoopt op 25 oktober een kleurrijke melange van achtergronden, reportages, opinies en onderzoeksresultaten te kunnen presenteren.

Het eerste exemplaar zal tijdens de Nationale Synode officieel worden overhandigd. Bezoekers krijgen de glossy gratis mee naar huis, maar het blad zal te zijner tijd ook via www.nationalesynode.nl en verschillende andere kanalen te verkrijgen zijn. Mogelijk zal de glossy Dordt! vaker gaan verschijnen.

Over de Nationale Synode
De Nationale Synode is een stichting die zich richt op het versterken van de onderlinge verbondenheid van christenen. De synode zoekt die eenheid door het onderlinge gesprek tussen christenen op elk niveau te stimuleren. Daarnaast hoopt zij dat tussen de kerken en geloofsgemeenschappen een band van vertrouwen groeit, zodat ze in gezamenlijkheid present kunnen zijn in het publieke domein. Vanuit dat vertrouwen kan – in verbondenheid – de kerk van Christus in Nederland het Evangelie naar buiten toe beter uitdragen en zichtbaar maken.

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *