NIEUWS

Word ambassadeur van de eenheid

De Nationale Synode wil eenheid onder christenen op lokaal niveau bevorderen. Daarom vragen we zoveel mogelijk mensen in hun eigen woonplaats ambassadeur worden van de beweging nationale synode. We hopen dat de Nationale Synode op die manier een beweging wordt op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland.


Wat betekent dat ambassadeurschap concreet? Denk aan het opzetten en organiseren van plaatselijke geloofsgesprekken tussen mensen van zoveel mogelijk verschillende kerken en geloofsgemeenschappen. De Nationale Synode wil van onderop kerken en geloofsgemeenschappen aanzetten zichzelf en de anderen te zien als deel van het lichaam van het wereldwijde lichaam van Christus.
Wilt u meer informatie hierover? Of wilt u doorspreken met iemand van de stuurgroep. Kom dan op 30 en 31 maart naar de Kerk- en Gemeentebeurs. De Nationale Synode is daar vertegenwoordigd met een stand. Opgeven is tot en met 23 maart gratis. Voor aanmeldingen daarna wordt een kleine vergoeding gevraagd. Zie ook www.kerkengemeente.nl

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *